Kalender herst 1999

De ZOZA-zomerstop is voorbij (het laatste weekend van augustus) zijn ondergetekende en André al weer op de jazz-toer geweest in de stad Groningen en directe omgeving. Toch heel jammer dat er zo weinig belangstelling van jullie is om mee te gaan. Om te voorkomen dat ook het volgende weekend dat gepland is in Limburg, verloren gaat, hebben wij (André en ik) maar besloten het programma voor de resterende weekenden aan te passen.

Op zaterdag 11 september (in plaats van het hele weekend!) wil André de organisatie op zich nemen van een tocht over de Utrechtse heuvelrug (is in juni niet doorgegaan vanwege het slechte weer). Wil je mee, meld je dan bij André op zijn nieuwe, speciaal voor de ZOZA opengestelde, telefoonnummer 020-640.86.99 (je krijgt eventueel een antwoordapparaat van hem aan de lijn, maar daarop kun je alles inspreken wat met deze tocht en je deelname eraan te maken heeft). Opstapplaats: NS Station Driebergen.

Zondag 26 september (in plaats van zaterdag 25 september!) organiseert Erik een tocht door het groene hart van Nederland. Melden dus bij Erik als je mee wilt doen. Opstapplaats: NS Station Woerden. (NB André en ik hebben dat zo maar afgesproken. Erik is op dit moment niet bereikbaar, hopelijk levert deze verandering van datum geen problemen voor hem op. Laatste informatie hierover? Bel het rondom deze datum het spiksplinternieuwe ZOZA-nummer van André en je hoort vanzelf hoe een en ander zit!)

Zondag 10 oktober neem ik (volgens plan) de organisatie op me voor onze laatste fietstocht van dit jaar. Opstapplaats: Hoorn.