Album 2021

Ook dit jaar heeft de corona crisis ook onze fietsgroep in de greep gehouden. We konden in het begin van het nieuwe fietsseizoen helaas niet wandelen of fietsen. In april zijn we weer begonnen met gezamenlijke tochten. Juliette is ondertussen zo’n beetje onze huisfotograaf geworden. Dank daarvoor.
De uitgezette fietstochten zijn te vinden bij het het tabblad: programma 2021.
De verslagen bij het tabblad: Verslagen 2021

Op 12-09-2021 heeft Heike een rondje uitgezet. Daarbij een bijzondere mysterie guest aanwezig. Wat leuk! Onze Frank (even?) terug van weggeweest.

Op 28 augustus 2021 heeft Annelies een rondje Castricum voorbereid en gereden. Dikke wind (veel tegen uiteraard), maar het was de moeite waard. Het verslag is te vinden op het tabblad Verslagen 2021.

Een tocht met 2 man, vrouw eigenlijk. Juliette en Annelies hebben een rondje Beverwijk gefietst op 17 juli 2021.

Margreet nam ons op 4 juli mee voor een mooi rondje vanaf Amsterdam Amstel. De route vind je op Kalender 2021. We waren het erover eens dat het een mooi uitgestippelde tocht was. Jammer dat Margreet op het eind van de rit werd gesneden door een fietser die ‘even’ niet goed oplette. Margreet belandde op de grond en hield er een aantal blauwe plekken over. Gelukkig voor haar liep het goed af.


Op 19-06-2021 nam Eric ons mee vanaf het NS station Ede voor een tocht van 61 km. Had hij ook voor het mooie weer gezorgd? Met zijn achten hebben we genoten van een prachtige tocht, meestal in heuvelachtig en bosrijk gebied. We hebben weinig auto’s gezien. Helaas is dat ook in dit deel van het land niet helemaal te vermijden, maar zo autoluw fietsen, is overheerlijk. En het weer? Laat dat maar aan Eric over. Hij had er, terecht, alle vertrouwen in. -:)


Op 23-05-2021 organiseerde Monique een gezellige tocht in de buurt van Amsterdam. Hier hebben we weer kunnen zien hoe mooi het ook in de randstad kan zijn.


Onze eerste tocht is georganiseerd door Eric. We startten in Breukelen en hebben heerlijk kunnen fietsen. Fijn dat we eindelijk weer eens met een aantal van onze Zoza fietsclub aan het toeren konden.
Tja, door corona  konden we nog een restaurants aandoen voor een welverdiende lunch, maar met een pakje ‘eten van huis’, kun je ook lekker happen tussen de middag.