Ledenpagina

Deze pagina is alleen voor leden toegankelijk. De documenten op deze pagina kunnen slechts geopend worden wanneer je in het bezit bent van het juiste wachtwoord.

Aan het begin van elk fietsseizoen bepalen we tijdens een gezellige bijeenkomst onze fietsroutes:

  • Welke fietstochten zullen we gaan ondernemen dit seizoen
  • Wanneer doen we dat?
  • Wie organiseert de tocht?

Normaal gesproken bespreken we de bovengenoemde vragen en is het elk jaar weer een hilarische bijeenkomst. De voorpret ‘spat’ er al van af, terwijl het fietsen nog moet beginnen. 

Het jaar 2020 staat in het teken van CORONA. Geen voorbespreking over de fietstochten, geen fietstochten de eerste paar maanden, sober, sober, sober…

Maar toch, we zijn weer van start gegaan en genieten van elkaar gezelschap en uiteraard ook van de fietstochten. Dit jaar hebben we 2 nieuwe leden in ons groepje. Wat een feest is dat.

Hieronder vind je een overzicht van de verslagen en van de activiteitenkalenders van de afgelopen jaren en de meest recente ledenlijst. Je vindt daar op de eerste pagina de adressen en betalingen. Op de tweede pagina vind je het financiële verslag (inkomsten en uitgaven).

Verder vind je hieronder ook verslagen vanaf 1994 tot heden. Voor al deze documenten is het voor leden vertrouwde wachtwoord nodig om deze pagina’s te kunnen inzien. 

Een artikel over onze fietsclub uit de oude doos (2012): uit de oude doos

zoza-fietsje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *